Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BLACK WEEKEND!!! -25% kedvezmény vasárnapig

Szállítási feltételek

A MEGRENDELT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI MÓDJA:

A naliya.hu webáruház csomagjait a GLS Hungary juttatja el a vásárlóink részére.

 A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes. Csomagodat kérheted házhoz, vagy GLS Csomagpontra.

A megrendelt terméket, vagy termékeket, minden esetben igyekszünk a legbiztonságosabban csomagolni, ezzel is csökkentve a szállításból adódó sérüléseket. Ezáltal a rendeltetésszerű szállítás alapján a megrendelt termék sérülésmentesen kerül a címzett kezébe. A GLS Hungary vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti a megadott címre.

A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza: a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét. 

Az üzenet tartalmazza továbbá a címzettnek fenntartott GLS Ügyfélszolgálat valamint a futár telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. Utánvét esetében az összeget is tartalmazza az üzenet.

Webshopunk az ún. Flex Delivery Service szolgáltatást preferálja és használja:

FlexDeliveryService szolgáltatással a csomag címzettjei az alábbi előnyökhöz jutnak:

  • -A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról
  • -A címzett számos kézbesítési lehetőség közül választhat - közvetlenül az üzenetben megadott weboldalon keresztül rendelkezhet a csomag sorsáról
  • -Háromszori kézbesítési kísérlet

A vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében megvizsgálni, és termékeken vagy a csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

KISZÁLLÍTÁSI ÁR: 1390,-

Illetve 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén díjmentes.

 

Az oldal tetejére